skip to Main Content

OMGEVING

Vanuit het Kijkduinpark zijn er volop mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Het vakantiehuis ligt op loopafstand van het strand en je kunt prachtige fietstochten maken over het fietspad door de duinen richting Hoek van Holland of Scheveningen/ Den Haag.

Fietsen kunnen op het park gehuurd worden. Eigen fietsen mee? Deze kunnen in onze schuur! (4 stuks maximaal). Voor activiteiten in de omgeving van Den Haag verwijzen we je graag door naar de website van de gemeente Den Haag. Bij de receptie of in de map in het huis ligt een flyer met een scancode. Wanneer je deze gescand hebt kom je automatisch op de website van Roompot en kun je alle informatie vinden over het park, bijv. openingstijden van de supermarkt, het zwembad etc.

Er ligt informatie over alles wat er in de omgeving van het park te zien en te doen is. Deze informatie kun je ook vinden op de website van Roompot. Via de receptie of via die app kun je bepaalde activiteiten buiten het park met korting boeken. Er is een bowlingbaan op loopafstand en een kunstwerk ‘het Hemels gewelf’. Het Omniversum, een IMAX theater (10-15 minuten rijden) is echt de moeite waard.

In “de Uithof” (5-10 minuten rijden) kun je skiën, schaatsen, wandklimmen, karten, lasergamen etc.

Op het park zijn fietsen en bolderkarren te huur.

Back To Top