skip to Main Content

PRAKTISCHE INFORMATIE

Autovrij
Ons vakantiehuis ligt in een autoluw gebied waar u slechts mag laden en lossen. Parkeren bij het huis is dus niet toegestaan, maar er zijn voldoende parkeerplekken op loopafstand.

Beddengoed en handdoeken
Alle bedden zijn eenpersoons (90 x 200). Voor elk bed neemt u zelf een hoeslaken, kussensloop en dekbedovertrek mee. Beddengoed en hand- en theedoeken kunt u ook bij ons huren voor €13,50 per persoon.

Aankomst- en vertrektijden
Weekend*     Vrijdag (vanaf 15:30 uur) t/m maandag (tot 11:00 uur)
Midweek       Maandag (vanaf 15:30) t/m vrijdag (tot 11:00 uur)
Week              Vrijdag t/m vrijdag of maandag t/m maandag

*Wanneer u al op zondagmiddag of avond vertrekt, betaalt u alleen minder toeristenbelasting; verder blijft de prijs gelijk. Andere aankomst en vertrekdagen zijn mogelijk, mits het vakantiehuis niet bezet is. In de kerst- en zomervakantie is het slechts mogelijk om een week of langer reserveren.

Extra kosten
We hanteren dezelfde prijzen als Roompot en passen onze prijzen dagelijks aan. We vragen €69,- verplichte schoonmaakkosten. De eindschoonmaak is verplicht, omdat we een stukje kwaliteit willen garanderen voor de nieuwe gasten (lees de beoordelingen op Zoover). We zijn 3,5 uur bezig om ons huis goed schoon te maken.

Borg
Onze huizen zijn volledig gerenoveerd. Alles is geverfd, er zitten twee nieuwe badkamers in, een nieuwe vloer en een nieuwe keuken. De meubels zijn nieuw en we hebben niet bezuinigd op de matrassen. We zijn zuinig op onze spullen en verwachten hetzelfde van onze gasten.

We verwachten dat u het huis in nette staat achterlaat en vragen om die reden een borg van €200,- Dit wordt binnen een week teruggestort, indien alles nog heel is. Wanneer de schade hoger is dan de borg, is de huurder verantwoordelijk voor de kosten.

Niet roken
In onze huizen is roken niet toegestaan.

Back To Top