skip to Main Content

PRAKTISCHE INFORMATIE HUIS 30 / 31

Op de begane grond is een grote woonkamer met open haard en zitplaatsen voor 8 personen. Er is een open keuken met een 8-persoons eethoek, een slaapkamer, een badkamer en een apart toilet. De ruime slaapkamer heeft een tweepersoonsbed met twee aparte matrassen en dekbedden. De badkamer met douchecabine en wastafel grenzen aan de slaapkamer, hierdoor zijn onze woningen geschikt voor mensen met een beperking.

De keuken is nieuw en voorzien van alle luxe, o.a. een afwasmachine, keramische kookplaat, combi-magnetron, koelkast met een klein vriesvak, filterkoffie apparaat, etc. Er is gratis WIFI in het huis, met goed ontvangst en er hangt een flatscreen tv, met digitaal ontvangst. Er is een radio/cd speler aanwezig met bluetooth.

Op de eerste verdieping zijn twee 3-persoonsslaapkamers, een grote en een kleinere. In de kleine slaapkamer staat een stapelbed, een éénpersoonsbed en een kledingkast.

De grote slaapkamer heeft 3 éénpersoonsbedden en een kledingkast. Er is op de eerste verdieping een badkamer met wastafel, douche en toilet. Recht tegenover de badkamer is een kleine sauna, waar je met 3 personen in kunt zitten.

Rondom de vakantiehuizen ligt een ruime tuin, met veel groen. De terrassen liggen op zuid/west en je hebt er in de zomer zon, van ’s morgens tot ’s avonds. Gelukkig is er ook altijd schaduw van de bomen en er is een parasol. De terrassen van de andere huizen, liggen gunstig tov elkaar waardoor je veel privacy hebt. Via deze link kun je op de plattegrond van het Kijkduinpark zien, waar huis 30, 31 en 89 liggen.

Op het terras staat een 8-persoons picknickbank. Er zijn verstelbare stoelen met kussens en er staat een 2-persoonsbankje met kussens. Er is een ruime schuur, waar plaats is voor 4 fietsen en er staat een extra koelkast.

Back To Top