skip to Main Content

PRAKTISCHE INFORMATIE HUIS 89

Dit huis heeft een andere indeling en is geschikt voor 6 volwassenen en eventueel 2 babybedjes. Het huis heeft 3 slaapkamers op de begane grond, dus is uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en mensen die minder mobiel zijn.

Huis 89 heeft 1 badkamer en geen sauna. De ligging van huis 89 is fantastisch. Het huis ligt helemaal vrij aan de rand van het Kijkduinpark, tegen natuurgebied “Solleveld” aan. Het ligt op 5 minuten lopen van het strand. We vinden het belangrijk dat onze huizen schoon en netjes zijn, zoals je kunt lezen op Zoover. We zijn zuinig op onze spullen en verwachten dat ook van onze gasten.

Vrijgezellen feesten, studentenfeesten, feesten met jongeren onder de 25 zijn in onze huizen niet toegestaan! Huisdieren zijn alleen welkom, wanneer je ervan overtuigd bent dat ze onze spullen heel laten en niet op de banken/bedden gaan. Op het strand van Kijkduin mogen honden het gehele jaar los lopen, ook in de zomer.

Op het park is/zijn: een zwembad, voetbalveld, basketbalveld, paddelbaan, restaurant, snackbar, midgetgolf, speeltuinen, trampolines en een supermarkt. Via deze link kun je op de plattegrond van het Kijkduinpark zien, waar huis 30, 31 en 89 liggen.

We zijn er zeker van dat ons huis jullie zal bevallen, het is erg ruim, licht, schoon en fantastisch gelegen, direct aan zee en dichtbij de stad Den Haag. We hopen jullie binnenkort te mogen verwelkomen in één van onze prachtige, gerenoveerde vakantiewoningen!

Back To Top